divendres, 11 de maig del 2012

S'acosten els examens i el lliurament de treballs. Enguany, a París, la veritat és que no ha sigut un semestre estresant (acadèmicament parlant). Més bé ha estat un semestre (que si comences a restar-li es queda en gairebé la meitat) dedicat a la lectura. Hem llegit, hem analitzat, em comprés però sobretot hem compartit a classe totes les nostres opinions. És fàcil deixar-se portar en una classe on sou 2 o 3 i el professor. Tot el curs, del quan ens queden un parell de setmanes, ha estat una mena de diàleg entre amics, com en una tertúlia literària.

Del que més hem parlat a estat del teatre modernista, de La meitat de l'ànima, i d'alguns fragments d'autors catalans relacionats directament en París. També hi hagut lloc per als contes de Jordi Puntí (una delícia incandescent) o per alguns poemes de Verdaguer i Maragall. Tot enguany ha estat un complement excel·lent a la literatura que donàvem a la Universitat de València, encara que ha estat a costa de sacrificar algunes optatives que es presentaven interessants i l'estudi d'una llengua estrangera.

Però bé, enguany hem crescut. No sé per què m'ixen les paraules com si tot açò fóra una cloenda, no ho és, encara em queden dos mesos per ací. Però supose que, davant la imminent finalització del curs, me n'adone que al cap i a la fi, assistir-hi ha sigut un gust.

1 comentari:

  1. Encara et queden dos mesos, disfruta el temps que et queda i pensa q mai ho tornaras a viure com ara. Es molt probable que tornes, pero mai serà igual.
    A més, alegrat del temps que has estat ahí i que no ha sigut estresant, per ací si que ho ha sigut :)
    Molts besos Anna, ens vegem MOLT prompter!

    ResponElimina