divendres, 12 de novembre de 2010

Haití podria ser perfectament N.

El pintor que es veu des de la finestra de la meua habitació ha tornat. Pareix que aquest home, en comptes d’hivernar, s’amaga a l’estiu i torna quan els vents bufen i els termómetres baixen.

Això m’ha fet pensar en els fascicles d’història de l’art que em va comprar ma mare. I els fascicles m’han fet pensar en Paul Gaugin. I Paul Gaugin m’ha fet pensar en què va fugir a Haití i la gent el té com a un rebel, com a un valent o un covard –segons es mire- que va ‘pegar a fugir’. Doncs bé, jo us convide a reflexionar de quina manera ha de sentir-se algú per autoexiliar-se, per deixar una família i fugir a l’altra banda de l’oceà . Sí, alguns podríeu dir ‘però si va tornar!’ Clar, va tornar, però davant del rebuig que va sentir, va tornar a marxar.


2 comentaris:

  1. Anna, ya es hora de ir actualizando eh?? jajaja a ver si me acerco más a Valencia ahora que la señorita Alberola se ha vuelto para allí... Un besazo y ánimo en tu nueva aventura con el flamenco jajaja yo te apoyo de todo corazón!! te vuic xiketa =)

    ResponElimina
  2. Aitor, a ver si es verdad y me lo pasas :) Por cierto, esta semana vamos a madrid unos amigos y yo :D

    ResponElimina